Abel Balbastre: “Hi ha joventut a Ròtova? Perquè sembla que el govern municipal passa d’ella…”

Compromís Jove lamenta l’absència de Ròtova del Calaix Jove de la Safor i demana unes polítiques actives i planificades de joventut.

Amb motiu de la celebració de la Trobada dels Joves de la Safor, el coordinador dels i les joves de Compromís a la conca del Vernissa, Abel Balbastre, ha volgut valorar, i lamentar, l’absència de Ròtova dins del Calaix Jove, la unitat organitzadora.

“Fa un parell d’anys que Ròtova va deixar de formar part del Calaix Jove de la Safor, llevant-li l’oportunitat als seus joves de participar de les activitats lúdiques i culturals que el Calaix ofereix: concerts, tallers per als més menuts, el “Creart Jove”, etc.”.

El Calaix Jove, com la Mancomunitat de municipis de la Safor l’ha definit, és una Unitat d’Actuació integrada dins dels diferents serveis que presta la nostra Mancomunitat. És un instrument d’intercanvi i de cooperació de polítiques joves per tal de potenciar el treball conjunt de tots els municipis de la comarca.

Tant Compromís Jove de la conca del Vernissa com Compromís per Ròtova “pensem que seria important estar-hi perquè, d’aquesta manera, motivaria el jovent de Ròtova a tenir una actitut més activa; cal que baixem al carrer a participar per a  fer d’aquest un millor poble”. Des de Compromís, a més, lamentem que la política de joventut a Ròtova és escassa o, fins i tot inexistent, ja que el govern de Ròtova (PP) no duu a terme iniciatives per als joves ni una política en matèria juvenil planificada. “No solament es tracta que hagen abandonat el Calaix Jove de la Mancomunitat; a banda d’això, tot i la difícil situació econòmica no es supleix la falta de recursos amb imaginació; i no ens val que ens diguen que han pensat “alguna activitat” per als i les joves”.

Des de Compromís, “animem l’equip de govern a adoptar una política juvenil planificada, com faria qualsevol govern, amb temps i en tots els camps en què puga estar interessada la joventut (cultura, habitatge, ocupació, etc.), des de ja i no solament abans de les eleccions”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *