Joves PV – Compromís

[COMUNICAT] Retirada del concurs

Davant el malestar que s’ha generat en la comunitat professional del disseny gràfic pel procés de tria del nou logotip per a l’entitat, i valorant les opinions que ens han arribat després dels nostres aclariments i explicacions, volem anunciar que hem decidit retirar el concurs obert per a la tria del nou logotip.

Demanem disculpes a totes les persones que s’hagen sentit ofeses per aquesta iniciativa i reiterem que des de JOVESPV valorem la feina i el paper dels i les professionals del disseny gràfic. Considerem que la millor mostra d’això són els diferents encàrrecs que, amb molt d’esforç per a una entitat sense ànim de lucre com la nostra, hem realitzat i continuarem realitzant a professionals de la matèria.

JOVESPV té com a principi bàsic en la seua ideologia la lluita contra la precarietat laboral a la qual ens estan condemnant les polítiques dels partits del sistema, i reiterem que en cap moment ha sigut la nostra intenció aconseguir treball professional sense remuneració justa sino obtindre propostes i elaborar un concepte de logo de forma participativa. Assumim que el plantejament era erroni i no ha sigut entés de la manera que ho varem proposar, i per això creiem necessari rectificar i retirar el concurs.

La Coordinadora de JOVESPV plantejarà un nou procediment valorant les opinions rebudes i l’assessorament de persones professionals en l’àmbit del disseny gràfic. Agraïm els comentaris rebuts així com la participació a totes aquelles persones que han enviat les seues propostes, amb les quals ens posarem en contacte amb totes elles per explicar-los la situació.

A València, 9 de setembre de 2014

Coordinadora Nacional JOVESPV-Compromís

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d’interès. En continuar amb la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies.

Ir al contenido