Festa del 8 d’Octubre. #DespertaValència

Festa del 8 d’Octubre. #DespertaValència

El concert del 8 d’octubre organitzat des de fa anys pel Bloc Jove, ara JovesPV – Compromís, tenia com a objectiu principal promocionar la festa del 9 d’Octubre i reivindicar la música feta en la nostra llengua.
La Coordinadora actual ens vam proposar fer l’adjudicació de la producció d’aquest concert el més obert i transparent possible.

Vam assumir el deute que els concerts anteriors deixaren a l’organització i ens proposarem deixar-lo a 0, la qual cosa aconseguirem, per partir d’un punt de solvència amb l’objectiu de fer un concurs públic amb l’objectivitat més gran possible.

Aquest any publicàrem el nomenat concurs i, per a la nostra sorpresa, sols ens aplegà una proposta, feta per la productora que ha vingut fen-se càrrec de les edicions anteriors i amb un pressupost que duplica el pressupost d’altres anys.

A més, al voltant d’aquesta data han sorgit concerts a diferents punts del País amb cartells molt potents.

La coordinadora, sent conscients del que pot significar deixar endeutada l’organització, tenint en compte que l’objectiu de promocionar al voltant del 9 d’Octubre concerts en valencià està més que assolit i volent sempre estar al capdavant d’iniciatives promotores de la nostra cultura, ha decidit reinventar la festa que organitza JovesPV el 8 d’octubre.

La proposta, en la qual a hores d’ara treballem és, un festival valencià, amb oferta per a tots els públics on tindrem paradetes tant d’entitats culturals, cíviques o juvenils com de comerços valencians, activitats infantils, lúdiques, tallers… i on serà protagonista l’escenari amb actuacions d’humoristes, xarangues, orquestres o dj’s valencians. Serà d’entrada lliure i ens finançarem amb una barra i patrocinis.

Us adjuntem el cartell per tal que pugueu gaudir de tota la informació possible.

Amb totes les nostres forces treballarem per tornar a crear un referent lúdic, festiu, cultural i valencià el 8 d’octubre.

Coordinadora Nacional de Joves del País Valencià – Compromís.