‘Gent de Compromís’ reconeix a JovesPV com a la seua vessant juvenil.

‘Gent de Compromís’ reconeix a JovesPV com a la seua vessant juvenil.

Gent de Compromís‘ ha aprovat a l’assemblea celebrada a la ciutat de València el dia 24 d’Octubre, l’esmena amb la qual reconeix a ‘JovesPV – Compromís‘ com a la seua organització política juvenil de referència i insten a totes les joventuts de compromís a la creació d’una única organització juvenil on tinguen cabuda tots els i les joves de compromís. l’esmena ha estat aprovada amb 6 vots en contra, 13 abstencions i 74 vots a favor.

Aquesta esmena, presentada per la diputada a Les Corts Valencianes i integrant de la coordinadora nacional de JovesPV, Marian Campello, naix amb el propòsit de donar cabuda a les joventuts de Gent de Compromís sota l’estructura de JovesPV per a que les joventuts de GdC puguen fer política juvenil.

Joves del País Valencià – Compromís‘ es va refundar en el seu congres a Tavernes de la Valldigna amb l’objectiu de renovar els seus estatuts per poder donar cabuda a joves dels diferents vessants de Compromís sota una mateixa organització, per a poder treballar en l’objectiu d’aquesta organització: fundar juntament amb ‘Joves amb Iniciativa’ les joventuts de Compromís.

Quique Castelló, Secretari General de JovesPV, ha expressat que “no pretenem ser les joventuts de Compromís, sinó crear estructures de treball amb les quals els i les joves de Compromís puguem començar a treballar conjuntament. És un orgull per a nosaltres la manera de funcionar de JovesPV, però l’èxit d’aquesta organització arribarà quan puguem refundar-la junt amb Joves amb Iniciativa i constituïm Joves amb Compromís”.

Us deixem adjunt l’esmena aprovada per Gent de Compromís:
Atesa la coincidència ideològica, programàtica i d’origen amb totes les joventuts de Compromís i el nostre anhel perquè es cree Joves amb Compromís, i a l’aguait que Joves amb Iniciativa i Joves Verds equo PV ens obriguen les seues estructures cap a la resta de membres de Compromís, Gent de Compromís i els seus jóvens reconeixen a JovesPV-compromís com l’organització política juvenil de referència e instem a totes les joventuts de compromís a la creacio d’una única organització juvenil on tinguen cabuda tots es joves de compromís.