Joves PV instem a Compromís a seguir el mateix camí que nosaltres ara fa 5 anys

Joves PV instem a Compromís a seguir el mateix camí que nosaltres ara fa 5 anys

Demanem solucions a la situació de Gent de Compromís que es troba desemparada de cap estructura de paritcipació

Joves PV – Compromís hem aprovat en l’última Assemblea Nacional el passat cap de setmana de juliol donar suport al col·lectiu de militància de Compromís que recentment ha decidit aturar la seua activitat com a conseqüència de la manca d’estructures orgàniques que canalitzen la seua participació.

La nostra organització juvenil, que aglutina la militància menor de 31 anys del BLOC i de Gent de Compromís, lamenta el cessament de l’activitat per part de Gent de Compromís i insta a la coalició valencianista a reprendre el camí de la regeneració democràtica al si de l’organització.

Davant la situació, les joventuts demanem als partits fundadors de la coalició, BLOC, Iniciativa i Verds-Equo, que emeten un posicionament clar i ferm sobre la situació actual. Compromís ha ajudat a recuperar la dignitat de la política valenciana mitjançant espais de codecisió i cooperació política. Ha posat els interessos de les valencianes i valencians en primera plana, per això és necessària una coalició reforçada.

Així mateix, si el procés que demana Joves PV a Compromís no es realitza per part de la coalició, les joventuts instem al Bloc Nacionalista Valencià a iniciar un procés d’obertura per tal d’eixamplar les bases, semblant al que Joves PV – Compromís va fer l’any 2014.

Aquests acords s’aprovaren a l’assemblea celebrada en la Trobada d’Estiu on Joves PV – Compromís fa cinc anys de la seua refundació.

Aparegut en mitjans:

Els joves de Compromís demanen als ‘majors’ que inicien el camí per a fer de la coalició un partit

Diari La Veu

Joves PV insta a Compromís a seguir el camí que ells iniciaren ara fa 5 anys

València Extra