“Una gota de pura valentia” – TNT 2019

“Una gota de pura valentia” – TNT 2019

“Una gota de pura valentia” dóna nom a la Trobada Nacional de Tardor de Joves PV – Compromís de 2019. La incapacitat de fer un nou govern per part dels partits majoritaris ens han abocat a unes noves Eleccions Generals on tenim una nova oportunitat per demostrar que el nostre projecte és la millor alternativa per defensar els drets de totes les valencianes.

El projecte polític de Joves PV rau en les persones que en formem part. Cal que treballem per donar visibilitat a la nostra organització i així liderar l’acció política jove dins de Compromís i en el conjunt del País Valencià. La nostra participació és fonamental per a plantejar polítiques en perspectiva jove, més innovadores, creatives i transgressores, que mobilitzen i atraguen el vot jove.

Per tot açò, els pròxims dies 25, 26 i 27 d’octubre ens reunirem a la Granja – Escola “Masia del Cossi” (Museros). Com que el diumenge 27 és l’Aplec del Puig, aprofitarem per a anar al darrer diumenge d’octubre i continuar celebrant allí la festa del valencianisme.

Formulari d’inscripció: https://forms.gle/iehfP7GxnPk3Ru2L6

📅 DATES: divendres 25, dissabte 26 i diumenge 27 d’octubre de 2019
📍 LLOC: Granja – Escola “Masia del Cossi” (Museros, l’Horta Nord)
💰 PREU: 20€ / 15€ / 5€ * (segons inscripció)*