“Una educació sense codis”, una guia per al professorat front als atacs d’odi i l’extrema dreta a les aules

“Una educació sense codis”, una guia per al professorat front als atacs d’odi i l’extrema dreta a les aules

Publiquem “Una educació sense codis”, una guia per al professorat de tot el País Valencià amb claus per a combatre els discursos d’odi de l’extrema dreta a les aules. El document té com a objectiu protegir la infància i la joventut front a aquests atacs i promoure una educació en igualtat, salut sexual, inclusió i sostenibilitat per a tot l’alumnat del nostre territori.

Pensem que és necessari protegir als xiquets i xiquetes de qualsevol cosa que afecte el seu dret a una educació integral i per a això també cal tindre eines per al professorat.

El discurs negacionista de la violència masclista, que promou la LGTBfòbia o els discursos d’odi de la ultradreta estan posant en perill a la infància, que és un col·lectiu molt vulnerable”, afirma Francesc Roig, el nostre secretari general. L’extrema dreta, els seus socis de govern i els qui blanquegen els seu discurs d’odi són còmplices i responsables d’esta barbàrie.

Des de l’inici del Govern del Botànic i especialment des de les conselleries liderades per Compromís -Educació i Igualtat i Polítiques Inclusives-, s’ha treballat de valent per protegir drets i salvaguardar la diversitat.


Aparegut en mitjans:

Joves PV – Compromís da claves al profesorado frente a los discursos de odio

La Vanguardia

Compromís da claves al profesorado frente a los discursos de odio

La Razón

Compromís edita una guía para docentes frente a la extrema derecha y los fundamentalismos religiosos

ABC

Joves PV – Compromís llança una guia per al professorat front als atacs d’odi i l’extrema dreta a les aules

València Extra