Compromís aposta per la joventut en les seues llistes electorals a la Marina

Compromís aposta per la joventut en les seues llistes electorals a la Marina

Compromís ha volgut donar pas a les noves generacions i així es confirma amb els més de cinquanta joves que es troben a les llistes municipals per a les eleccions del 28 de maig a la comarca. Moltes d’elles es troben en llocs d’eixida i podran representar a les joves en els ajuntaments.

Fins i tot, destaquen les llistes de Compromís a Xàbia i a Ondara, les quals estan encapçalades per Carme Català, de 26 anys, i Jordi Dominguis, de 32 anys, respectivament. Benissa, Calp, Gata i el Verger són els pobles on podem trobar a joves en els segons llocs de les llistes.

Des dels col·lectius valencianistes es mostren satisfets de la feina aconseguida aquests anys amb les que els joves es senten identificats i volen seguir treballant per continuar el llegat de millorar els pobles i la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes.

Alberto Robles, secretari comarcal de Joves PV – la Marina, les joventuts de Compromís, afirma que “estem molt contents que les joves tinguem iniciativa, ganes i vulguem fer polítiques per cuidar dels nostres pobles. Estem molt agraïts de totes i cada una de les persones que han volgut fer un pas endavant i estar en les llistes de Compromís, perquè sabem que així ens podem assegurar un futur on les persones estiguen en el centre de les polítiques”.