El BLOC JOVE de la Vall de Pop ja està en marxa!

El BLOC JOVE de la Vall de Pop ja està en marxa!

El passat 7 de març va tindre lloc en la sala d’actes de l’ajuntament de Xaló l’assemblea constituent del BLOC JOVE Vall de Pop. A l’acte acudiren l’alcalde de Xaló Joan Miquel Garcés, el diputat a Les Corts Fran Ferri i reeglegit Secretari General del BLOC JOVE, així com militants i totes aquelles persones que els van voler acompanyar en aquest acte.

Va ser anomenat secretari local del nou col·lectiu el jove de 20 anys Jose J. Ramis Ferrer, veí del poble d’Alcalalí. El nou portaveu és estudiant de tercer de medicina en la UV, membre de la junta directiva de l’Associació Valenciana d’Estudiants de Medicina (AVEM). Es defineix com a defensor de la seua terra i de la seua llengua, i participa activament en totes aquelles activitats que defensen la cultura valenciana.

Jose va assenyalar que “els joves no som el futur sinó el present, i per això és necessària la participació juvenil en la vertebració del País Valencià”, i va recalcar “comencem aquest projecte amb molta força i il·lusió i estem desitjant treballar tant a nivell local com comarcal”.

Va animar a tots els joves de la Vall de Pop a col·laborar en el nou col·lectiu, fet exclusivament per joves i per a joves i va acabar el seu discurs amb les següents paraules “ som poble, som vall, som comarca, som país”. No es va oblidar de la seua companya de viatge Àngela Marí Cabrera, estudiant de Filologia Catalana i veïna de Xaló, la qual va ser anomenada secretària d’organització de la nova formació.

Fran Ferri va ser l’encarregat de tancar l’acte. El diputat va donar la benvinguda al nou col·lectiu, remarcant la valentia de Jose i Àngela per encetar aquesta nova aventura. Va remarcar la importància dels joves a l’hora de fer política, ja que conviuen i empatitzen amb altres generacions. Va acabar recolzant als nous membres i oferint-los tot el suport i l’ajuda que necessitaren.

L’acte va finalitzar amb la firma de Fran Ferri al Llibre d’Honor de l’ajuntament de Xaló, i per últim es va fer la “foto famíliar” amb el nou col·lectiu del BLOC JOVE Vall de Pop, representants de l’executiva comarcal del BLOC JOVE, l’alcalde de Xaló i el diputat a Les Corts.