Fracesc Roig, reelegit secretari general de Joves PV – Compromís amb el suport del 96% de la militància

Fracesc Roig, reelegit secretari general de Joves PV – Compromís amb el suport del 96% de la militància

La militància de Joves PV – Compromís ha triat a Francesc Roig com a secretari general de l’organització per als pròxims dos anys. Així, Roig es converteix per segona vegada en màxim responsable de l’organització amb un suport del 96% de la militància.

En el seu discurs d’agraïment, Roig ha assegurat que “Joves PV és una organització que creix cada vegada més des que va nàixer a 2014 i s’ha convertit en una força municipalista amb presència en més de 60 ajuntaments i vora un centenar de regidories per tot el País Valencià”. “No obstant això, la nostra organització manca de representació en la resta d’institucions, un fet que ens ha de convidar, a nosaltres i al Bloc, a pensar quin paper volem que jugue la joventut al projecte”, ha afirmat Roig.

“La joventut que participa d’aquesta organització representa el 15% de la militància del Bloc i, per tant, només volem regular les nostres relacions amb el col·lectiu sènior perquè la visió jove del món estiga present a les decisions del nostre partit”

ha afirmat el Secretari General.

Francesc Roig ha revalidat la secretaria general de Joves PV de la mà d’En Moviment, un equip renovat que busca convertir Joves PV en un espai de formació i debat dels problemes que afecten la joventut valenciana. A més, entre els seus objectius està el de teixir i millorar les relacions amb els moviments socials i la societat civil valenciana, però també acostar altres institucions a la joventut valenciana, com pot ser Europa o d’altres a escala internacional.

Al Congrés també han participat alguns càrrecs com el conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà; el diputat al Congrés, Joan Baldoví; la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó; el portaveu de Compromís a la Diputació d’Alacant, Gerard Fullana; i les diputades per Compromís a les Corts Valencianes, Mònica Àlvaro i Papi Robles, entre altres càrrecs institucionals.

La secretària general del Bloc, Àgueda Micó, que també ha assistit al Congrés de la formació juvenil acompanyada d’altres membres de l’executiva del partit ha afirmat que “Joves PV hauria de ser l’espill on mirar-se en el congrés afronta el Bloc”. “Fa molta falta escoltar i tindre molt més en compte a la gent jove del nostre país perquè d’ells no és només el futur sinó també el present”, ha assegurat Micó.

La militància de Joves PV – Compromís ha aprofitat també la ubicació el III Congrés, celebrat a Benissa (La Marina Alta, Alacant), per a posicionar-se en contra de la reconstrucció del litoral afectat pel temporal Glòria o l’expansió de la construcció intensiva a la costa valenciana.


Aparegut en mitjans

Francesc Roig, reelegido secretario general de Joves PV-Compromís con un 96% de apoyo

Valencia Plaza

Roig revalida la dirección de Joves de Compromís y llama a aumentar la representación

Levante-EMV

Francesc Roig es reelegido secretario general de Joves PV-Compromís con el apoyo del 96% de la militancia

Europa Press

Francesc Roig es reelegido al frente de Joves PV-Compromís con el apoyo del 96% de la militancia

Castellon Plaza

El alicantino Francesc Roig, reelegido secretario general de Joves PV – Compromís

Diario Información