Joves PV Compromís l’Horta Sud celebra el seu congrés comarcal a Manises

Joves PV Compromís l’Horta Sud celebra el seu congrés comarcal a Manises

Aquest divendres 10 de maig s’ha celebrat el cinquè Congrés Comarcal de Joves PV — Compromís de l’Horta Sud a Manises, on Fran Page de Sedaví ha sigut elegit nou secretari comarcal. Amb aquesta celebració s’ha constituït  la nova executiva comarcal de les joventuts de Més i de Compromís.

Celia Díez, de Quart de Poblet, ha deixat el càrrec després de 4 anys liderant el col·lectiu comarcal. Abans de tancar la legislatura 2022—2024, s’ha presentat  l’Informe de Gestió amb el qual s’ha fet un resum del treball realitzat els últims 2 anys.

Fran Page, de Sedaví, s’ha postulat com a secretari comarcal per al període 2024—2026, el que suposa un nou lideratge pel col·lectiu comarcal. “Volem continuar amb el projecte sòlid d’un col.lectiu comarcal estable i consolidat”, ha manifestat el nou secretari, “i denunciar els atacs de la dreta i l’extrema dreta als nostres pobles”.

La candidatura ha sigut recolzada per la militància jove de la comarca. L’equip que s’ha presentat estarà format per tres àrees de treball:

La Secretaria d’Organització i Finances, dirigida per Carol Benítez (Catarroja), Àngel Bautista (Albal) i Nèstor Campos (Benetússer); la Secretaria de Dinamització i Política, coordinada per Yurena Hueso (Manises) i Idoia Arreaza (Aldaia), i per la Secretaria de Comunicació conformada per  Àlec Clemente (Albal) i Rodrigo Mateo (Alcàsser).

La nova Coordinadora Comarcal planteja continuar amb l’objectiu de posicionar-se com una organització política juvenil de referència per a la gent jove valencianista i d’esquerres de l’Horta Sud, “volem mobilitzar a la joventut de la comarca”, deia Fran Page. A més a més, van marcar la seua postura contra l’ampliació de l’Aeroport de Manises o del Port de València, així com també van criticar la crisi actual de l’habitatge, els problemes del transport públic  o els festejos taurins de la comarca.

Al congrés, han assistit diferents càrrecs com ara Dolors Gimeno, regidora de Catarroja i diputada a la Diputació de València, o Maria Josep Amigó, secretària segona  de la Mesa de les Corts, així com Guille Martínez, regidor a Manises,  el secretari comarcal de Més-Compromís, Ferran Baixauli i el de Joves PV, Joan Guanter.