Joves PV – La Marina celebra la seua I Trobada Comarcal

Joves PV – La Marina celebra la seua I Trobada Comarcal

Les joventuts de Compromís a la Marina han celebrat aquest passat cap de setmana la l Trobada Comarcal, un espai on les joves han pogut gaudir de xerrades, tallers i, fins i tot, excursions. Aquesta trobada va tindre lloc en les instal·lacions de l’Alberg La Marina (Moraira) donada la bona localització de l’espai així com la comoditat i accessibilitat d’aquest.

Durant aquests dos dies han pogut gaudir d’una programació completa, començant el dissabte amb una taula redona protagonitzada per referents comarcals a les institucions valencianes: Gerard Fullana, diputat a Alacant, Josep Nadal, diputat a les Corts, i Imma Orozco, secretària autonòmica de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge. Durant aquest col·loqui, baix el lema “Política Territorial a la Marina” es va parlar de temes d’actualitat com el projecte Patmore, a Benissa, o les conseqüències d’edificar prop de la costa. Per altre costat, les joves de Compromís, així com regidors i regidores que van acudir, van poder entendre la necessitat d’actualitzar els Plans Generals dels municipis, així com conéixer els PAI existents al territori o la gestió sobre la demolició d’un edifici de Benidorm en primera línia de platja.

Entre altres activitats de la trobada, van poder gaudir d’un taller on poder relacionar la creativitat i la política, així com conéixer el terme de Moraira, més en particular, la costa que ens envolta.En paraules del secretari comarcal, Alberto Robles, “des de la Coordinadora Comarcal estem contents del bon resultat. L’hem pogut organitzar en qüestió de setmanes i ací hem pogut veure el potencial, la motivació i les ganes de treballar que tenim les joves ací, a La Marina”. També assegura que “degut, no sol a l’èxit, sinó també a la consolidació que suposa per al grup comarcal celebrar aquestes jornades, tocarà organitzar pròximes edicions”.