Vicent Sabater, elegit nou secretari comarcal de Joves PV – la Ribera Alta

Vicent Sabater, elegit nou secretari comarcal de Joves PV – la Ribera Alta

El darrer divendres va tindre lloc el 3er Congrés Comarcal de Joves PV la Ribera Alta a Alfarb.

Vicent Sabater, elegit nou secretari comarcal, va agrair a tota la militància el treball i l’esforç incansable per aconseguir una Ribera valencianista, antifeixista, feminista i ecologista. “Ara més que mai, és imperatiu que estiguem units i que treballem de la mà per aconseguir els canvis que la nostra comarca necessita” va afirmar el nou secretari comarcal.

La nova coordinadora estarà formada per África Vercher (Llombai), secretaria d’Organització, Borja Llorens, portaveu de Compromís a l’ajuntament de Catadau. secretària de finances, Irene Benedí (Alzira) i Carles Moltó (Carlet), secretaria de comunicació,  Angels Hervas (Alcúdia) i Aina Albelda (Carcaixent) secretària de política, Enric Gruimaltos (Castelló) i Israel Perez, regidor a l’ajuntament d’Alzira, secretaria de dinamització.

Richard Garrigues, regidor a l’ajuntament de Castelló i ex-secretari comarcal, va aprofitar l’oportunitat per acomiadar-se de la secretaria comarcal i desitjar shorts i encerts a la nova coordinadora

El 5é Congrés Comarcal va comptar amb la presència del Secretari General de Joves PV, Joan Guanter, que va mostrar el seu suport al nou equip i els va emplaçar a treballar estretament per guanyar el país i en concret, la Ribera Alta.